HommiСтоли, стільці та аксесуариКомп'ютерні столиПисьмовий стіл IKEA МІККЕ, білий, 302.130.76

Письмовий стіл IKEA МІККЕ, білий, 302.130.76

Артикул: 302.130.76

Наявність: В наявності

компактний письмовий/комп'ютерний стіл ІКЕА Мікке білий, розмір: 75x73x50 см.

3 580 грн.



Стіл ІКЕА Мікке - це саме те, що потрібно при організації робочого простору одній людині. На його стільниці розмірами 50*73 см стане все необхідне для роботи: ноутбук, мишка, записник, телефон, чашка кави, що димить, і лампа.

Весь простір, таким чином, буде ідеально грати на вашому боці і не дозволить ніякому мотлоху накопичуватися на вашому робочому місці просто тому, що у вас не буде зайвих квадратних сантиметрів.

Цей стіл для офісу може бути чудовою альтернативою і для домашнього використання, особливо тим людям, яким для виконання щоденної роботи не потрібно мати значного простору: письменникам, журналістам, блогерам, креативним копірайтерам, програмістам тощо. Там же, де потрібно більше місця для інструментів роботи і великих потужних персональних комп'ютерів, можна купити 2 письмові столи і, склавши їх разом, вийде одне довге або широке робоче місце, якого буде достатньо навіть найвибагливішому працівникові.

Прибирання цього столу проводиться дуже легко - достатньо мати під рукою вологу ганчірку або навіть одноразову вологу серветку, щоб забезпечити його сяючу чистоту.

Ось ще невеликий список його переваг:

  • завдяки спеціальному отвору дроту завжди під рукою, але не на увазі;
  • ніжки можна встановити праворуч або ліворуч залежно від переваг або вільного місця;
  • завдяки стопорам ящик не випадає з каркасу;
  • завдяки лицьовій обробці задньої панелі стіл Мікке можна поставити до центру кімнати;
  • робоче місце можна збільшити, комбінуючи столи та тумбу Мікке. У серії ІКЕА Мікке всі столи та тумби однакової висоти.

Купуючи письмовий стіл ІКЕА Мікке, ви даруєте собі функціональність, зручність і заощаджуєте місце для чогось важливішого у своєму житті, ніж робота. Зверніть увагу, що стіл Мікке представлений ще у чорно-коричневому кольорі.

ікеа мікке офісний стіл білий

Характеристики

Рекомендации по уходу Протирать тканью, см. оченной мягким моющим средством.
Тип Компьютерные столы
Колір Белый