HommiБлогВсе для офісуСтіл-трансформер ІКЕА СКАРСТА

Стіл-трансформер ІКЕА СКАРСТА

Стіл трансформер - це чудовий вибір для дизайнера, архітектора або просто людини, яка через специфіку своєї діяльності часто працює стоячи за робочою поверхнею. Однак, особливість даного столу не просто у високій стільниці, а у можливості її регулювання. Так, ви не дочули - за цим столом можна і стояти, і сидіти, а для того щоб підняти або опустити стільницю потрібно лише скористатися спеціальною рукояткою.

скорста стіл трансформер

Якість матеріалів та довговічність

Скарста - стіл із незвичайними можливостями. Зовнішньо стриманий і непомітний, він буде незамінним помічником у робочому процесі для багатьох людей. Ніжки столу виготовлені зі сталі, як і поворотна рукоять, що гарантує надійність та довговічність, а стільниця виконана з якісного ДСП у комбінації із пластиком. Незважаючи на міцні та якісні матеріали, варто відзначити, що дорослій людині сідати на стіл не слід - максимально можлива вага, що переноситься, заявлена ​​виробником становить 50кг.

стіл робочий офісний

Відмінне рішення для роботи

Цей елемент інтер'єру відмінно поєднуватиметься з багатьма іншими предметами меблів торгової марки IKEA, відомою по всьому світу своєю якістю та різноманітністю рішень. Наприклад, це може бути приставна тумба на коліщатках, яка чудово виглядатиме і біля столу, і під ним. Це і різні етажерки, які, до речі, також можна значно вдосконалити. До речі, останнє буде досить зручним рішенням під час роботи стоячи, оскільки висота полиць етажерки дозволяє брати необхідні предмети, не нагинаючись за ними. Також можна доповнити стіл каналом для кабелів "Сигнум", якщо ви плануєте використовувати ті чи інші пристрої в процесі роботи, наприклад, планшет для малювання або якісь гаджети.

офісний стіл скарсту

В якості традиційного робочого столу ця модель підійде якнайкраще, але також ви можете купити офісний стіл іншого типу. Це може бути Мікке, Мельторп або будь-який інший варіант столу ІКЕА з нашого каталогу.

Продуманий та простий механізм

Виробник подбав і про те, щоб ви могли максимально зручно, буквально ні на крок не відходячи від свого робочого місця, поміняти висоту стільниці. Шульга ви чи правша - неважливо, адже рукоять можна розташувати як з одного, так і з іншого боку. Ну а акуратні регульовані лапки дозволяють надати столу ідеальної стійкості, адже це - дуже важливий момент у подальшому робочому процесі.

ікеа стіл трансформер

Варто також згадати, що ІКЕА Скарста може послужити не лише людям певних спеціальностей, а й деяким категоріям людей з обмеженими можливостями.

Надійність та простота експлуатації

Базова висота столу-трансформера – 70 см, в «стоячому» положенні – 120. Він не вимагає особливого догляду, а сам механізм відрізняється простотою та надійністю, що гарантує тривалий термін служби. Протирайте стіл сухою губкою, за потреби її можна змочити в м'якому миючому засобі. Жорсткі миючі засоби краще не використовувати, оскільки це згодом може пошкодити акрилове покриття.