HommiВсе для дітейДитячі горщики, сидіння і підставкиТабурет дитячий IKEA ФЕРСІКТІГ, біло-зелений, 602.484.18

Табурет дитячий IKEA ФЕРСІКТІГ, біло-зелений, 602.484.18

Артикул: 602.484.18

Наявність: В наявності

підставка-сходинка для дитини ІКЕА Ферсіктіг, біло-зелена, розмір 37х24х13

206 грн.



ІКЕА ФЕРСИКТИГ - табурет-підставка дитяча, яка дозволить вашій дитині відчути себе самостійною та дорослою.

Табурет виготовлений із якісного пластику із вставками синтетичного каучуку. Поставляється в біло-салатовому кольорі та підійде до будь-якого інтер'єру ванної кімнати.

Підставка-сходинка ФЕРСИКТИГ для дітей стане їх помічником у багатьох речах. Потрібно щось дістати з полички, помити ручки в умивальнику, забратися і сісти на унітаз – на допомогу дитячий табурет ІКЕА.

табурет детский икеа ферсиктиг

Табурет не великий і легкий, тому дитина може його легко підняти і перенести в потрібне місце. Також на боковинах табурету є по два отвори, за які дитині буде зручно його брати.

Як уже згадувалося раніше, табурет має спеціальні вставки з каучуку на своїй поверхні та ніжках, щоб табурет не ковзав на мокрій підлозі, а також дитина стояла впевнено, якщо табурет буде мокрим.

Купивши дитячий табурет ІКЕА ФЕРСИКТИГ ви доставите дитині багато радості, при цьому звільніть себе від елементарних речей, які дитина може зробити сама.

У догляді табурет ІКЕА досить простий. Він легко миється та протирається.

Рекомендуємо також звернути увагу на килимок у ванну у вигляді крокодила ІКЕА ПАТРУЛЬ, горщик дитячий ІКЕА ЛОККІГ и насадку на унітаз ІКЕА ТОССІГ.

Також у ІКЕА є табурет для підлітків та дорослих - ІКЕА БОЛЬМЕН.

Характеристики

Матеріал Поліпропілен
Тип Табуретка