HommiБлогКухняТабурет-драбина ІКЕА БЕКВЕМ

Табурет-драбина ІКЕА БЕКВЕМ

Два рівні – це зручно

У зібраному вигляді виріб, з масиву берези, являє собою міцну та надійну табуретку ІКЕА Беквем. На ній можна не тільки сидіти, але ще й підбиратися кудись до найвищої скриньки або до полиці за варенням, що стоїть на високій шафі.

У центрі у неї є зручний проріз для перенесення, тому тепер із переміщенням виробу Беквем впорається навіть дитина, якщо вона захоче влізти на стіл і подивитися, що ж там такого смачненького готують його батьки.

беквем табурет

Мінімальна мінімалістичність

Нехай навіть нижня сходинка табурету-драбини Беквем не така ж глибока, як ваша ступня, вам нічого не завадить стати на неї, оскільки зсередини вона порожня. А значить, влізти на неї – суща дрібниця. Так само, як і сама поверхня пристосована як, власне, для сидіння, так і для стояння. Однак пам'ятайте, що кожен меблевий елемент має свої обмеження по навантаженню. Так, якщо ви нагромадите на цю табурет-драбину від ІКЕА більш ніж 100 кілограм, то вона неминуче впаде (може бути, не відразу, але ще трохи і точно зламається).

беквем ікеа

Щодо фортеці табурету ІКЕА ми вже з'ясували, а тепер звернемося до його дизайну. Перше, що впадає у вічі – повністю дерев'яне виконання цих меблів від ІКЕА: з берези, яка оброблена при виробництві, природно, від будь-яких шкідників, а потім дбайливо відшліфована. Це звичайна практика для компанії ІКЕА.

ІКЕА Беквем - зручність з усіх боків

Після купівлі табурету ІКЕА ви відразу стикаєтеся з безжальною зручністю цих меблів. Бачите, у ній є такий маленький отвір посередині. Це для того, щоб вам було зручно переносити виріб з місця на місце. Проріз відцентрований так, щоб бути в гравітаційному центрі всієї конструкції – вхопивши за цю щілину, ви виявите, що табурет ІКЕА набагато приємніше переноситься, ніж в обхват.

беквем табурет сходи

Власне, з цієї ж причини не тільки ІКЕА Беквем, а й багато інших табуретів та стільців по центру на сидінні або на спинці мають схожий отвір. Так, вони можуть іноді заважати сидіти, але це майже непомітно, а підсумкова користь від цього набагато більша, ніж потенційна шкода. До того ж, сміємо вас запевнити, що цей технологічний отвір аж ніяк не зменшує фортеці всієї конструкції, як інші люди можуть подумати. Тому сміливо беріть ці меблі в магазині ІКЕА, не роздумуючи.